Thursday, April 9, 2009

Jika UMNO tumbang, DAP akan memerintah Malaysia!

Apakah anda masih kabur dan tiada lagi mampu melihat meskipun telah dijerkah amarah. Lalu mata jadi buta dan hati langsung kagetan kaku. Burung serindit terbang sejoli memadu kasih tanpa henti. Mereka tahu apa itu maknanya kasih sayang.

Kita embuni setiap pagi dengan doa Sirathal Mustaqiim. Tangan berjabat mesra dan perpaduan dierati rasa laksamana dan laksabagaimana? Aturkan langkah berhemat. Bilangan tari menari mendendami kesumat. Terpahat menjelma keramat. Lalu semuanya diabadikan. Kan terpahat. Kan terubat. Mentari menyinsingkan fajar tetap senyum menggelombangi kesiangan punca dan aturdara.

Melangkahi seorang periawan bernama Lim Kit Siang. Yah! Ini siang bung. Kok akukan cermat menghemat nasib masa depan bangsaku Malaysia. Aku Cina dan Malaysia ini Cina yang punya. Telah bersejarah Kotanya Singapura. Bandaraya Cina megah tergagah. Kini tugas aku untuk memangkahi setiap butiran tanah Malaysia agar jadi Merah. Malaysia ini mesti jadi negara orang Cina.

Kini politik lanjutan kebingungan arahan akan kupandu agar jadi satu haluan. Malaysia bakal menjadi sebuah Republik. Republik Rakyat Malaysia dan aku akan jadi ketua pertamanya. Yahu sorey.... Mereka itu Ummat Islam yang sedang bingung. Mereka juga adalah Melayu yang tungung. Dibuntukan oleh ekorku yang bersyaithaani... Mana mereka akan tahu. Kerana telah aku madukan hati mereka dengan lisan santan yang berguris-gurisan noda senjakala.

Kini tahap akhir untuk melemaktahikan UMNO telah hampir berjaya. Kita akan undang pelabur Singgora dan Honkey. Jika modal masih belum cukup akan kita panggil Makawis dan Taipan si Taiko Penipu Al Kapone. Kita akan suburkan ekono-riba di setiap harta-harta Muslimin. Kita akan kristiankan Melayu biar jadi dungu. Ini janji kita buat datuk nenek moyang Chin Peng. Komunis di berantakan. Eksidensi di malakultus.
sumber : perakbangkit.blogspot.com

1 comment:

Tak Mau Pecah said...

Hello member, apa lu cakap ni? Apa fakta yang you bagi? Mana u tau?

aku pun pernah join kawan-kawan umno. aku pun pernah ikut orang-orang dap. semuanya penipu!!! aku pun dah banyak kikis duit mereka, sebab mereka semua penipu. Sekarang u mau cakap apa?

Semua main duit ho... ini zaman jangan cerita pasal perjuangan parti. semua nak jadi menteri. tak kira dari siang malam sampai pagi. sebab susah nak cari rezeki. orang-orang VIP kuat joli. tak ingat anak dan bini.

Umno tak boleh tumbang lah, tak berani dap nak buat. nak mampus parang terbang melayang. tapi orang melayu kena ingat! Ayuh... sedarlah segera. jangan kena tipu lagi, lebih baik kita tipu dulu, sebelum ditipu.

Aku tak mau pecah. bersatulah semua. U kena tulis banyak lagi tahu tak?